Kapcsolat

Felhasznált anyagok:
A sárgaréz és antikolt sárgaréz termékek soha nem tartalmaznak rezezést, acélt csak belső merevítésre használunk.
Az oxidáció elkerülésére színtelen szinterezést használunk. A szálcsiszolt (inox) termékek élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készülnek.

Kapcsolat:
Termékeinkkel, vagy az egyedi gyártással kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.


E-mail: info@sinko2002.hu
Telefon: 0630/232-0511

 

Színhelyességi Tájékoztató a Fémműves Termékeinkhez

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy weboldalunkon található fémműves termékeink esetében a színhelyesség kissé eltérhet a valóságtól. Ennek oka a fémművesség sajátosságaiból, valamint a fotózási körülményekből adódik.

A fémműves termékek különlegességükből eredően, például az oxidációs folyamatok vagy az alkalmazott felületkezelések miatt, bizonyos fényviszonyok mellett eltérő árnyalatokat mutathatnak. A weboldalon látható képek mindent megtesznek annak érdekében, hogy hűen tükrözzék a termékek valós megjelenését, azonban kérjük, vegyék figyelembe, hogy a képernyőn megjelenő színek kismértékben eltérhetnek a valóságostól.

A fémműves termékeink egyedisége és kézműves jellege miatt minden darab egyedi lehet, így kis mértékű színeltérések, textúra-különbségek vagy apróbb részletek változhatnak a képeken látottaktól.

Az általunk kínált termékek minőségét és kivitelezését garantáljuk, és mindent megteszünk azért, hogy a weboldalon található képek és leírások minél pontosabbak legyenek. Amennyiben bármilyen kérdésük vagy észrevételük van a színhelyességgel kapcsolatban, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük a megértésüket és érdeklődésüket a fémműves termékeink iránt!

Sinko 2002 Bt., fémműves


Kapcsolat:
E-mail: info@sinko2002.hu
Telefon: 0630/232-0511